Other Pages: Author's Profile

Enkelejd Lamaj Free eBooks (1)

Author: Enkelejd Lamaj
Source: www.smashwords.com
Keywords: tregim, par, krcimi
Formats:PDF ePub
Copyrights: Copyrighted

Rating:Not yet rated.Published: Nov. 09, 2011Category: Fiction»Romance»GothicWords: 5682 (approximate)Language: AlbanianEbookDescriptionNjë çift.Një telefonatë.Një kërcim.Në një histori përtej kufijve të jetës.Tagsfreeebook, shortstory, gothicparanormalromance, enkelejdlamaj, tregimshqip, kercimiipare......
Author: Enkelejd Lamaj
Source: www.smashwords.com
Keywords: smur, gjimnazistt
Formats:PDF ePub
Copyrights: Copyrighted

Rating:Not yet rated.Published: Oct. 24, 2011Category: Fiction»Horror»GeneralWords: 16176 (approximate)Language: AlbanianEbookDescriptionPër shkak të nevojës për ndryshim, Hektori, rojë në një shkollë nëntë vjeçare, do fillojë punë në një shkollë të mesme të përgjithshme. Por, shumë shpejt do kuptojë se puna e re nuk është aspak ajo që ka pritur dhe se, disa pre......
(Total 1 ) 1