Gjimnazistët E Sëmurë

Authors: Enkelejd Lamaj
Source: www.smashwords.com
Keywords: mura, gjimnazista
Formats:PDF ePub
Copyrights: Copyrighted
Rating:Not yet rated.
Published: Oct. 24, 2011
Category: Fiction»Horror»General
Words: 16176 (approximate)
Language: Albanian


EbookDescription

Për shkak të nevojës për ndryshim, Hektori, rojë në një shkollë nëntë vjeçare, do fillojë punë në një shkollë të mesme të përgjithshme. Por, shumë shpejt do kuptojë se puna e re nuk është aspak ajo që ka pritur dhe se, disa prej gjimnazistëve, nuk janë aspak ashtu si duken.

Tags

horror, freeebook, ebookshortstory, enkelejdlamaj, gjimnazistetesemure, tregimshqip, autorshqiptar


Download Details or Read Online from the source website: www.smashwords.com

This book is free.
FormatFull BookOnline Reading
(HTML, good for sampling in web browser)View
Online Reading
(JavaScript, experimental, buggy)View
Kindle (.mobi for Kindle devices and Kindle apps)Download
Epub (Apple iPad/iBooks, Nook, Sony Reader, Kobo, and most e-reading apps including Stanza, Aldiko, Adobe Digital Editions, others)Download
PDF (good for reading on PC, or for home printing)Download
RTF (readable on most word processors)Download
LRF (Use only for older model Sony Readers that don't support .epub)Download
Palm Doc (PDB) (for Palm reading devices)Download
Plain Text (download) (flexible, but lacks much formatting)Download
Plain Text (view) (viewable as web page)View


Please Note: The contents and links above are from www.smashwords.com, Different Copyright Situations May Apply. To Check More Download Options, or View Copyright Statement, Please Click the Link Below:
Source: www.smashwords.com